YouSS - Your Safe Solutions Banner 1

constructii pentru viitor,
pentru oameni ca tine

Pasii de elaborare a unui proiect de autorizare:

10. Executia lucrarilor

Executia lucrarilor se pot incepe numai dupa ce a fost obtinuta Autorizatia de construire si au fost anuntate (cu minim 10 zile inainte de inceperea lucrarilor) Primaria Locala si Inspectoratul de Stat in Constructii

In perioada executiei, proiectantului in revine obligatia de a se prezenta la fazele determinante specificate in proiect.
Realizarea constructiei īn regie proprie conduce la obtinerea unor costuri mai scazute daca nu apar erori grave, generate de necunoastere, folosirea de personal slab sau deloc calificat, aprecieri eronate ale cantitatilor de materiale si achizitionarea acestora la preturi mari sau necorespunzatoare calitativ. Īn aceasta situatie s-ar impune angajarea unui diriginte de santier.
Codul constructiilor, deocamdata doar īn forma de propunere, limiteza drastic utilizarea regiei proprii la executia structurii de rezistenta a constructiilor.
Realizarea constructiei cu o firma specializata poate asigura calitatea lucrarilor de constructie si garantii din partea constructorului privind constructia, calitatea lucrarilor executate si īncadrarea īn termenele de executie planificate.
Īn conditiile supravegherii de catre un diriginte de santier independent a tuturor lucrarilor realizate pe santier si stabilirea unui pret ferm la īnceperea constructiei se asigura evitarea unor cheltuieli suplimentare dupa īnceperea lucrarilor, fara rabat asupra cantitatii si calitatii materialelor introduse īn opera precum si a calitatii reale a lucrarilor executate de catre constructor.
Lucrarile de construire trebuie sa se faca īn conformitate cu prevederile proiectului aprobat.
Orice neconcordanta se considera nerespectare a autorizatiei de construire si se sanctioneaza ca atare.
Derogari de la prevederile proiectului se pot face prin dispozitii de santier emise de catre proiectant, la cererea beneficiarului, cu suportarea de catre cel din urma a costurilor suplimentare de proiectare si executie.
Derogarile care afecteaza structura de rezistenta a constructiei nu sunt admise.

avantajele pe care le oferim

  • Seriozitate si promptitudine
  • Garantia lucrarii
  • Costuri reduse
  • Simplificarea proceselor
  • Scurtarea timpului de executie
  • Respectarea termenelor
  • Autorizarea la timp
  • Scurtarea timpului de executie

vezi toate avantajele »

planuieste-ti singur casa!

Daca doriti elaborarea unui proiect de construire a unei case, va stam la dispozitie cu experienta obtinuta din numeroasele proiecte pe care echipa noastra le-a întocmit pāna acum.
Citeste mai mult »

ultimele proiecte

Locuinta tip duplex, Iasi
Facuta pe gustul unor clienti pretentiosi
Consolidare si mansardare spatiu comercial, Liesti, jud. Galati

Vezi tot portofoliul »